Здається, що в ці вересневі дні сама Осінь завітала в затишний вестибюль Богородчанського ліцею № 2, адже таке різнобарв'я квітів можна побачити лише на клумбі. У ліцеї відбулася виставка квіткових композицій "Одна єдина Україна!",присвячена 30-ій РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ. Число "30",зроблене з надувних кульок ліцеїстами 7-В класу, одразу презентувало тематику виставки. Учні усіх класів активно долучилися до підготовки . Кожна композиція була вдало продумана і оформлена заздалегідь, а назви допомагали збагнути задум і втілення теми. Оригінальністю відзначалися карти України, створені з живих квітів (4-А ,6-Б, 7-А класи), символічні маленькі долоньки дітей з мріями і побажаннями (4-Б клас ),квіткові композиції "В дитячім серці живе Україна"(2-3 –их класів), герб України з квітів (7-Б клас ),створені дерев'яних кошичках композиції"Любіть Україну,як сонце любіть!(5-их класів). Букети "Хай квітне щаслива моя Україна!,""З Україною у серці","Мій сонячний дім-це моя Україна" та багато інших підготували старшокласники-ліцеїсти 8-11класів.
Як гарно квіти восени цвітуть!
Мов зблиснув промінь сонця у тумані.
Вони краплини радості несуть,
Радіють світлу - бо воно востаннє...
Споглядайте і творіть красу,адже вона навколо нас: в кожній квіточці,стеблині та пелюстці, вона у кожній людині. Помічайте,даруйте красу!І самі будьте красивими не лише ззовні,а й зсередини!